ÍZVÁLASZTÉK

Dr. Gelato kézműves fagylaltjaink legmagasabb minőségben készülnek kétféle tégely méretben.Tejes alapú fagylaltjainkat kivétel nélkül főzött eljárással, tej – tejszín és egyéb első osztályú alapanyag felhasználásával, egyedi recept alapján készítjük.

Gyümölcs fagylaltjaink mindegyikét magas gyümölcs százalékkal készítjük, melyeket megkóstolva érezhetjük a friss gyümölcs utánozhatatlan zamatát. Különbséget kell tennünk klasszikus gyümölcs fagylalt és cukormentes gyümölcs fagylalt között, mert a klasszikus gyümölcs fagylaltban 30-35%, míg a cukormentes fagylaltban 50-55% gyümölcs van.

Üzemünkben megközelítőleg 60 féle klasszikus ízű fagylaltot, minimum 12 féle cukormentes (stevia) gyümölcs ízű fagylaltot és 15-20 féle prémium ízű fagylaltot gyártunk, természetesen az ízek között előfordul olyan is, amit kizárólag szezonban állítunk elő, de lehetőség van a partner által megálmodott ízű fagylalt készítésére is.