SZOLGÁLTATÁSAINK

2012-ben keltettük életre legnagyobb álmunkat, egy fagylalttermelő kis üzemet, így portfóliónkat kibővítettük fagylalt kiszállítással is. A termelő már nem csak a saját üzleteinket, hanem viszont eladó partnereket is ki tudja szolgálni, finomabbnál-finomabb kézműves fagylaltokkal.

Büszkén állíthatjuk, hogy a Dr.Gelato termelő üzeméből csak tökéletes minőségű termékek kerülnek ki, függetlenül attól, hogy azt a saját üzleteinkbe, vagy a partnereink üzletébe kerül a megrendelést követően.

Kézműves fagylalt kiszállítás

Viszontelódoknak (Fagylaltozóknak- Cukrászdáknak és nem utolsó sorban Éttermeknek)
Rendezvényeken, fesztiválokon való mobil fagylaltozó kitelepítése
Parfé torták rendelésre történő készítése és kiszállítása

Partnereink elégedettsége számunkra a legfontosabb, ezért mi - szinte egyedülállóan a piacon- igyekszünk a lehető legrugalmasabban kezelni minden kérést, megrendelést, mert azt gondoljuk, hogy a fagylaltszezon rövid, így ez alatt az időszak alatt kell maximálisan kiszolgálnunk a partnereinket.

Folyamatosan figyeljük a trendeket és a lehetőségeinknek megfelelően képezzük magunkat. Minden évben ellátogatunk a nagy nemzetközi kiállításokra, ezen kívül a hazai kiállításokon részt is veszünk, mint kiállítók, ezzel is erősítjük magunkban és partnereinkben a hitet, hogy van létjogosultságunk ezen a piacon. Meggyőződésünk, hogy ha a fagylalt szép és finom, akkor saját magát adja el, ezért mi minden esetben szépen feldíszített és finom kézműves fagylaltokat szállítunk.

A fagylalt üzemünket és nagykereskedésünket 2012-től kezeljük kiemelt fontossággal ez az év volt amióta tudatosan keressük partnereinket, akik a Dr. Gelato által készített kiváló minőségű kézműves fagylaltot szeretnék forgalmazni.

Ha Ön is viszonteladói partnerünk szeretne lenne, regisztráljon oldalunkon, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot, kezdjük együtt a 2020-as fagylalt szezont. 

REGISZTRÁCIÓ