Bemutatkozás

2010-ben indítottuk vállalkozásunkat, a Dr. Gelato Kft.-t. Az első években csak a saját kézműves fagylaltozónknak készítettünk fagylaltot. 2012-ben kialakítottuk első üzemünket, ahol még a kézműves fagylalton kívül cukrász süteményeket is készítettünk partnereink számára.

Szlogenünk: Szenvedélyünk a fagylalt!

Ezzel a küldetéssel nyitottuk első fagylaltozónkat Budapesten, a XI. kerületben. Akkoriban Budapest legnagyobb méretű és kínálatú fagylaltozója címmel büszkélkedhettünk, tekintve, hogy naponta megközelítőleg 40-45 féle ízű fagylalt váltogatta egymást és ezekből válogathattak a kedves vendégeink. 2017-től üzemünk már csak a kézműves fagylalt gyártására és a viszonteladói partnerek kiszolgálására fókuszáltunk.

Számunkra a fagylalt gyártás során a legfontosabb és legmeghatározóbb alapfeltétel az alázat és a tisztelet. Az általunk gyártott termékekben minden esetben a legjobb alapanyagokat használjuk, fokozottan ügyelünk a fagylalt külalakjára és ízére - aromájára, hogy az a legjobb legyen. Bár tudjuk, hogy a „finom” egy szubjektív fogalom, de azt gondoljuk, hogy mi magunk meg tudjuk határozni, hogy mi az, ami ízlik egy átlagos fagylalt fogyasztónak. Ezt vevőink elégedettsége rendre vissza is igazolja.

Ha Ön is viszonteladói partnerünk szeretne lenni: Regisztráljon az oldalunkon és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Kezdjük együtt a 2023-as fagylalt szezont!