Amit a fagylaltról tudni érdemes - kézműves olasz gelato műhely

A jó fagylalt titka a minőségi alapanyagokban, a tökéletesre fejlesztett receptúrában és a kézműves kivitelezésben rejlik. Ezekből mind a három kritérium igaz a Dr. Gelato műhelyben készülő fagylaltokra.

Sok ezer elégedett vásárló bizonyítja, hogy a Dr. Gelato-nál tudják milyen a jó fagylalt. És ez bizony egy érzékeny piac, itt egyértelmű véleményt mond a fogyasztó: ha a fagylalt nem ízlett neki, ha az állaga nem volt jó, akkor nem fog visszatérni, nem fog újból vásárolni. Azonban amikor élmény a kóstolás, akkor azonnal kialakul egy jó értelembe vett függőség: ahol finomat evett az ember, oda szívesen tér vissza. A fagylaltozás édes csábítás, aminek könnyen megadja magát az ember, ha izgalmas választék és varázslatos ízek várják. Egy fagylaltpultnál kifejezetten pozitív, ha komoly választékot lát az ember. Kellemes gond, amikor sokkal több megkóstolásra érdemes ízt látunk, mint amennyit egyszerre elnyalnánk. Sebaj, majd visszajövünk másnap, meg utána is, újra és újra. Nézze meg a pult kész fagylaltjainkról készült képeket: gusztusosak, kóstolásra csábítóak. Mi minden egyes tégelyt így szállítunk ki partnereinknek - cukrászdáknak, kávézóknak, éttermek, fagylaltárusoknak -, nekik már csak be kell illeszteniük a pultba és kezdődhet is az értékesítés!

Mit nyújtunk viszonteladó partnereinknek? Rugalmas, ügyfélközpontú kiszolgálását, házhoz szállítást. Műhelyünkben közel 60 fajta klasszikus ízű fagylaltot, több mint 20 fajta cukormentes (stevial édesített) fagylaltot és szezonalitástól függően 4-5 prémium ízű fagylaltot készítünk a legjobb minőségű olasz alapanyagokból, kézműves technológiával. Gyümölcsfagylaltjainkat magas gyümölcsszázalékkal készítjük, hogy fogyasztásakor a friss gyümölcs utánozhatatlan zamatát érezze a vásárló, tejes alapú fagylaltjaink - tej és tejszín alappal - főzött eljárással készülnek. Szenvedélyünk a fagylalt, és minden egyes tégely fagylaltot maximális odafigyeléssel és törődéssel készítünk el. Csodák nincsenek: a tökéletes alapanyag, a kipróbált és bevált recept és a pontosan betartott technológiai lépések garantálják fagylaltjaink egyenletesen magas minőségét.

Fagylaltszállító partnert keres a 2024-es szezonra? A Dr. Gelato készen áll igényei kiszolgálására. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy részteles, személyre szabott ajánlatot tudjunk adni Önnek. Bővítse üzlete kínálatát jó minőségű fagylalttal. Az idei nyár is melegnek ígérkezik, lesz kereslet a jó minőségű hűsítő édességekre.

Ha Ön is viszonteladói partnerünk szeretne lenni: Regisztráljon az oldalunkon és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.

fagyi kiszállítás: kézműves fagylalt, a valódi gelato
Kézműves fagyi, éttermeknek, fagylaltozóknak, kiszállítással
Gyömölcs fagylalt kiszállítás, fagyizónak
Fagylalt tégelyeink, gusztusosak, kóstolásra csábítóak