Az igazi gelato - kézműves fagylalt olasz alapanyagokból

Aki járt már Olaszországban, az jó eséllyel kóstolt ottani fagylaltot, azaz gelatót. Így azt is megtapasztalta, hogy ott nem gombócot adnak, hanem spatulával kenik fel a megfelelő adagot. De nem csak ez a különbség az igazi galeto és egy átlagos fagylalt között: a titok a recept mellett az alapanyagokban rejlik.

Szerencsére itthon is beszerezhetőek a megfelelő alapanyagok, és akinek fontos a fagylalt minősége, az odafigyel a hozzávalókra. A Dr Gelato kézműves fagylaltjaihoz a legjobb olasz alapanyagokat használjuk. A tökéletes recept kidolgozására pedig volt időnk, hiszen 2010 óta foglalkozunk fagylaltkészítéssel.

Ha a Dr Gelato termékeit kínálod pultodban akkor biztos lehetsz abban, hogy népszerű ízeket és izgalmas választékot fogsz kapni minden alkalommal. A fagylaltok díszítve, pult készen érkeznek hozzád, nincs is más dolgod, mint fogadni a lelkes vendégeket, akik elégedetten fognak távozni az üzletedből, ahová később szívesen térnek majd vissza, hogy egy másik ízt is megkóstoljanak a sokszínű kínálatból.

A Dr Gelato megközelítőleg 60 fajta ízt kínál, cukormentesből (ez steviaval édesített) több mint 20 fajtát és a szezonhoz passzoló 4-5 fajta prémium ízt. Ezek között megtalálhatóak a mindig népszerű klasszikusok, az egyre divatosabb gyümölcsfagylaltok és az egészséges cukormentes kiszerelések is. Partnereink sikerét termékeink egyenletes magas minőségével, a rugalmas kiszolgálással és házhoz szállítással támogatjuk. Új partnert keresel a 2024-as szezonra vagy most nyitod a cukrászdádat, kávézódat?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, regisztrálj honlapunkon viszonteladóként és egyeztessük a részleteket.