Ízek és ízlések - milyen a jó kézműves fagylalt, a valódi gelato

Melyik a jó fagylaltozó: ahol nagyon nagy adagot adnak? Csábító tud lenni, amikor azt látjuk, hogy hatalmas mennyiségű fagylaltot raknak a tölcsérünkbe, de nem árt tudni, hogy fagylalt és fagylalt között nagyon komoly minőségi különbségek lehetnek.

Azt senkinek sem kell elmagyarázni, hogy amikor aránylag olcsón kapunk nagy mennyiségű fagylaltot, akkor ott nem a legjobb minőségű alapanyagokból készült termékről van szó. Ezek kivétel nélkül túlhabosított „albán" fagylaltok, melyet ha tölcsérben kap, mire elkezdi nyalni már a könyökéig le is folyt a fagylalt.

A Dr Gelato-nál főzött kézművesfagylaltok és valódi gyümölcs fagylaltok készülnek, tradicionális recept alapján, minőségi olasz alapanyagokból. A fagylaltnál fontos a látvány és fontos a pompás ízélmény is. A vonzó látványt biztosítjuk, hiszen minden tégely fagylaltunkat pult készen, díszítve szállítunk ki értékesítő partnereinknek. Az felejthetetlen ízeket pedig évtizedes tapasztalatunk garantálja. A vásárlók értékelik a magas minőséget, főleg az olyan kategóriában, mint a fagylaltozás. Amikor igazán jó - finom - fagylaltot nyalhat az ember, akkor azonnal kedvet kap hozzá, hogy újabb és újabb ízeket kóstoljon. Azaz szívesen tér vissza újra abba a cukrászdába, kávézóba, ahol egy élmény volt fagylaltozni.

Tejszínes fagylaltjaink főzött technológiával készülnek, 33%-os tejszín és 3,5% tej hozzáadásával. Gyümölcs fagylaltjaink valódi 100% gyümölcsöt tartalmaznak és a cédrus (citrom, bazsalikomos zöldcitrom, narancs) féle fagylaltok kivételével, mind laktóz mentesek. Cu­kor­men­tes fagylaltjainkat steviával készítjük. Kínálatunkban közel 60 fajta klasszikus íz, több mint 20 fajta cukormentes íz és 4-5 szezonális prémium ízű fagylalt tartozik. Árusítópartnereinknek rugalmas kiszolgálást, gyors házhoz szállítást, egyenletes minőséget és pult kész - díszített - kiszerelést nyújtunk. Legyen az Ön üzlete a legnépszerűbb az idei szezonban a fagylaltozók körében a Dr. Gelato minőségi termékeivel. Fagylalt árusítással sikeresen növelheti üzlete népszerűségét és forgalmát. Ehhez a legegyszerűbb megoldás a Dr. Gelato-val való partneri együttműködés. A legjobb fagylalt a legjobb fagyizókba - Dr Gelato kézműves fagylaltok.

Ha Ön is viszonteladói partnerünk szeretne lenni: Regisztráljon az oldalunkon és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot. Kezdjük együtt a 2023-as fagylalt szezont!