Kézműves fagylalt nagykereskedés fagylaltozóknak, cukrászdáknak

Az első napsütéses, kellemes időt hozó napok megjelenésével az ember lelkében felébred a tavasz üzenete, és már nem is olyan távoli az év első tölcséres fagylaltjának az elfogyasztása. Ez mindig igazi ünnep, amihez jó minőségű fagylalt dukál.

Ha olyan cukrászdát vagy fagyizót választunk, ahol a Dr. Gelato kézműves fagylaltkölteményeit árulják, akkor biztosan élmény lesz a gombócnyalás. Akinek fontos a felhasznált alapanyagok minősége, az elkészítés módja, annak hasznos információ, hogy a Dr. Gelato-nál a legjobb olasz alapanyagokból készítjük a fagylaltokat. Mégpedig kézműves eljárással, a tejszínes fagylaltokat főzött technológiával, a gyümölcsfagylaltokat pedig valódi gyümölcstartalommal készítjük. Minden egyes tégelyt ugyanolyan odafigyeléssel állítunk össze, egészen a végső díszítésig, melynek köszönhetően a viszonteladó partnernek csak be kell helyeznie a kiszállított kézműves fagylaltokat a pultba és már kezdődhet is az értékesítés.

Nem kell jövőbelátó jósnak lenni ahhoz, hogy tudjuk: az idei nyár is meleg lesz, forró napokkal, amikor jól esik az embernek egy kis hűsítő finomság. A fagylalt örök klasszikus és a jó cukrászdák előtt a kígyózó sorok árulják el a minőséget. Bizony, ilyenkor hajlandóak vagyunk kiállni a sort, ha olyan terméket kapunk, melyet élmény elfogyasztani. A vásárlók pedig értékelik a minőséget, például ha a gyümölcsfagylaltban valóban érzik az adott gyümölcs ízét, zamatát. A Dr. Gelato fagylaltjaiból mindig izgalmas kínálatot állíthat össze, mert megközelítőleg 60 fajta klasszikus ízű fagylaltot, több mint 20 fajta cukormentes (steviával édesített) fagylaltot és 4-5 prémium szezonális ízű fagylaltot készítünk magas minőségben, szakmai megalkuvás nélkül. Gyümölcsfagylaltjaink a cédrus (citrom, bazsalikomos zöldcitrom, narancs) fajta fagylaltok kivételével, mind laktózmentesek.

Várja felkészülten a 2024-es szezont, biztosítsa be üzlete árukészletét időben megkötött szerződéssel. Partnereink sikerét termékeink egyenletes magas minőségével, a rugalmas kiszolgálással és kiszállítással támogatjuk.

Ha Ön is viszonteladói partnerünk szeretne lenni regisztráljon az oldalunkon és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Oreo kézműves fagylalt
Gyümölcs fagylalt kiszállítás
Fagylalt tégely a pultban
Fagyizóknak fagylalt szállítás