Laktózmentes fagylalt!

 

Ma már elkerülhetetlen, hogy a fagylalt készítők ne készítsenek laktózmentes fagyit.

Mitől lesz laktózmentes a fagylalt?

A laktózmentes fagylalt olyan édesség, amelyből kihagyjuk a tej / tejszínben található laktózt. Ez azt jelenti, hogy a laktózintoleranciában szenvedők számára megfelelő fagylalt – desszert készül, mivel a laktózmentes verzió könnyebben emészthető lehet a számukra.
Általánosságban kimondhatjuk, hogy a kézműves gyümölcs fagylaltok szinte kivétel nélkül laktózmentes, tejszármazékot nem tartalmazó finomságok. Mindentől függetlenül, aki érzékeny a laktózra vagy bármilyen tejszármazékra, kérdezzen rá a fagylaltozóban az esetleges kellemetlenségek elkerülése miatt.

 

Dr. Gelato kínálatából mindig izgalmas választékot állíthat össze, mert megközelítőleg 60 fajta klasszikus ízű fagylaltot, több mint 20 fajta cukormentes (steviával édesített) és 4-5 prémium szezonális ízt készítünk magas minőségben, szakmai megalkuvás nélkül. Gyümölcsfagylaltjaink - a cédrus (citrom, bazsalikomos zöldcitrom, narancs) fajta ízek kivételével - mind laktózmentesek.

 

Várja felkészülten a 2024-es szezont, biztosítsa be üzlete árukészletét időben megkötött szerződéssel. Partnereink sikerét termékeink egyenletes magas minőségével, a rugalmas kiszolgálással és kiszállítással támogatjuk.

Kezdjük együtt a 2024-es fagylalt szezont!

Regisztráció