Kézműves fagylalt kiszállítás
Bemutatkozás
Számunkra a fagylalt gyártás során a legfontosabb és legmeghatározóbb alapfeltétel az alázat és a tisztelet. Az általunk gyártott termékekben minden esetben a legjobb alapanyagokat használjuk, fokozottan ügyelünk a fagylalt külalakjára és ízére - aromájára, hogy az a legjobb legyen.
Fagylaltozót nyitna, kézműves fagylaltot árulna?
Vegye igénybe a Dr. Gelato szakmai támogatását és segítségét. Forduljon hozzánk bizalommal és mi teljes körű támogatást nyújtunk Önnek az első ötletvázlatok megfogalmazásától, egészen a bolt megnyitásáig, az első vendégek fogadásáig.
fagylalt gyártás és kiszállítás fagyizók részére
Ízválaszték
Dr. Gelato kézműves fagylaltjaink legmagasabb minőségben készülnek kétféle tégely méretben. Tejes alapú fagylaltjainkat kivétel nélkül főzött eljárással, tej - tejszín és egyéb első osztályú alapanyag felhasználásával, egyedi recept alapján készítjük.
Szolgáltatásaink
2012-ben keltettük életre legnagyobb álmunkat, egy fagylalttermelő kis üzemet, így portfóliónkat kibővítettük fagylalt kiszállítással is. A termelő, már nem csak a saját üzleteinket, hanem viszont eladó partnereket is ki tudja szolgálni, finomabbnál-finomabb kézműves fagylaltokkal.