Ünnepeljük együtt a magyar kézműves fagylalt nemzetközi sikerét

Fotó: Cukrász Ipartestület
Kép forrása: welovebudapest.com

Bár még éppen csak elkezdődött az év, máris van okunk az örömre és a büszkeségre: a magyar csapat nagyon szoros versenyben bronzérmes lett 2023. januárjában a kézműves fagylaltkészítés legrangosabb európai versenyén, a Fagylalt Európa Bajnokságon, melynek eredményeként indulhatnak a jövő évi Fagylalt Vi­lág­ku­pán.

Az „Erdő és mező virágai" témára elkészített, a magyar ízvilágot megmutató, fagylaltra épülő versenyművük elismerésében külön dicsőség, hogy Magyarország első alkalommal vett részt a csapatversenyben.

A Dr. Gelato gratulál a magyar versenyzőknek - Somogyi Renátának, Gácsi Zoltánnak és Füredi Krisztiánnak - a hatalmas sikerhez és a nemzetközi színvonalú teljesítménynek, mely megmutatja, hogy a magyar fagylaltkészítő szakemberek legjobbjai nemzetközi összehasonlításban is kimagasló minőségű fagylalt készítésére képesek.

A Dr Gelato legfontosabb alapelve a kompromisszum nélküli, legmagasabb minőségben elkészített fagylalt. Nekünk valójában minden nap ünnepnap, amikor fagylaltot készíthetünk, mert szenvedélyünk a munkánk. És úgy készítjük el a termékeinket, hogy a fogyasztóknak is ünnep (és öröm) legyen elnyalni őket. A Dr Gelato fagylaltjai 100%-ban magyar kézműves fagylaltok, a legjobb alapanyagokból elkészítve.

Értékesítőpartnereink számíthatnak maximális szakmai támogatásunkra. Hogy az Ön üzlete is a legjobbak között lehessen, ahhoz a Dr Gelato magas színvonalú oktatást és támogatást kínál, akár az első tervek és számítások elkészítésétől, az engedélyeztetésen át a megnyitásig, mely után a jó minőségű fagylaltok megbízható szállításában számíthat ránk.

Akár most tervezi fagylaltozójának megnyitását, üzlete kínálatának bővítését vagy új fagylalt beszállító partnert keres a 2024-es szezonra, forduljon hozzánk bizalommal. Fagylaltjaink a legmagasabb minőséget képviselik, évtizedes, kipróbált és bevált receptek alapján készülnek, minőségi alapanyagokból kézműves technológiával.

Kezdjük együtt a idei fagylalt szezont!

Ha Ön is viszonteladói partnerünk szeretne lenni regisztráljon az oldalunkon és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.