Ünnepeljük együtt a magyar kézműves fagylalt nemzetközi sikerét
Fotó: Cukrász Ipartestület
Kép forrása: welovebudapest.com
Bár még éppen csak elkezdÅ‘dött az év, máris van okunk az örömre és a büszkeségre: a magyar csapat nagyon szoros versenyben bronzérmes lett 2023. januárjában a kézműves fagylaltkészÃtés legrangosabb európai versenyén, a Fagylalt Európa Bajnokságon, melynek eredményeként indulhatnak a jövÅ‘ évi Fagylalt ViÂlágÂkuÂpán.
Az „ErdÅ‘ és mezÅ‘ virágai" témára elkészÃtett, a magyar Ãzvilágot megmutató, fagylaltra épülÅ‘ versenyművük elismerésében külön dicsÅ‘ség, hogy Magyarország elsÅ‘ alkalommal vett részt a csapatversenyben.
A Dr. Gelato gratulál a magyar versenyzÅ‘knek - Somogyi Renátának, Gácsi Zoltánnak és Füredi Krisztiánnak - a hatalmas sikerhez és a nemzetközi szÃnvonalú teljesÃtménynek, mely megmutatja, hogy a magyar fagylaltkészÃtÅ‘ szakemberek legjobbjai nemzetközi összehasonlÃtásban is kimagasló minÅ‘ségű fagylalt készÃtésére képesek.
A Dr Gelato legfontosabb alapelve a kompromisszum nélküli, legmagasabb minÅ‘ségben elkészÃtett fagylalt. Nekünk valójában minden nap ünnepnap, amikor fagylaltot készÃthetünk, mert szenvedélyünk a munkánk. És úgy készÃtjük el a termékeinket, hogy a fogyasztóknak is ünnep (és öröm) legyen elnyalni Å‘ket. A Dr Gelato fagylaltjai 100%-ban magyar kézműves fagylaltok, a legjobb alapanyagokból elkészÃtve.
ÉrtékesÃtÅ‘partnereink számÃthatnak maximális szakmai támogatásunkra. Hogy az Ön üzlete is a legjobbak között lehessen, ahhoz a Dr Gelato magas szÃnvonalú oktatást és támogatást kÃnál, akár az elsÅ‘ tervek és számÃtások elkészÃtésétÅ‘l, az engedélyeztetésen át a megnyitásig, mely után a jó minÅ‘ségű fagylaltok megbÃzható szállÃtásában számÃthat ránk.
Akár most tervezi fagylaltozójának megnyitását, üzlete kÃnálatának bÅ‘vÃtését vagy új fagylalt beszállÃtó partnert keres a 2024-es szezonra, forduljon hozzánk bizalommal. Fagylaltjaink a legmagasabb minÅ‘séget képviselik, évtizedes, kipróbált és bevált receptek alapján készülnek, minÅ‘ségi alapanyagokból kézműves technológiával.