Kézműves fagylalt kiszállítás
Bemutatkozás
Számunkra a fagylalt gyártás során a legfontosabb és legmeghatározóbb alapfeltétel az alázat és a tisztelet. Az általunk gyártott termékekben minden esetben a legjobb alapanyagokat használjuk, fokozottan ügyelünk a fagylalt külalakjára és ízére - aromájára, hogy az a legjobb legyen.
2023. Új év, új fagyi szezon!
Az idei év megint más lesz, mint az elmúlt év volt, de vannak dolgok, amik nem fognak változni. Ilyen lesz, hogy a fagylaltozók kinyitnak és az emberek finom fagyikat szeretnének fogyasztani.
Hamarosan indul a 2023-as fagylalt szezon.
Ízválaszték
Dr. Gelato kézműves fagylaltjaink legmagasabb minőségben készülnek kétféle tégely méretben. Tejes alapú fagylaltjainkat kivétel nélkül főzött eljárással, tej - tejszín és egyéb első osztályú alapanyag felhasználásával, egyedi recept alapján készítjük.
Szolgáltatásaink
2012-ben keltettük életre legnagyobb álmunkat, egy fagylalttermelő kis üzemet, így portfóliónkat kibővítettük fagylalt kiszállítással is. A termelő, már nem csak a saját üzleteinket, hanem viszont eladó partnereket is ki tudja szolgálni, finomabbnál-finomabb kézműves fagylaltokkal.