Elkezdődött a 2020-as fagylalt szerzon!?

Hihetetlen hullámvasúton ülünk, de nem csak az időjárásra gondolok első sorban, hanem a kialakult "vírus" helyzetre és az ezzel járó ismeretlenségre.
De a jó hír nekünk, fagyisoknak, hogy lassanként, de nyiladozunk mint a tavaszi virágok. Izgulunk, hogy milyen lesz az ide szezon... Ennek apropóján megnéztem a tavalyi kezdést. Nagyon érdekes adatokat találtam (ezek a saját adataink). 2019-ben már március 12-vel elkezdtünk dolgozni, kb. 2-2,5 hétig, persze ez csak olyan indulgatás volt, de semmi kapkodás, semmi izgalom. Utána jött a nagy csend, közel 6 hétre, mikor is lehűlt az idő és visszaköszönt a "tél" egy-egy kellemes napos naptól eltekintve. Május utolsó napjaira robbant be a nyár.
Mi van most?
2020 kicsit más, most kezdtünk el dolgozni közel 2 hete. Az emberek még jobban ki vannak éhezve a fagyira és azt is lehet sejteni, hogy a nyári szezon során az eddigi években érezhető forgalom visszaesés talán nem is lesz annyira erős, mert a családok talán inkább otthon lesznek. Persze ez csak okoskodás, de ..., ha ez így lesz, akkor még ez a fagylaltos szezon jól is sikerülhet.
Ennek apropóján buzdítom magunkat arra, hogy ne csüggedjünk, nézzünk előre, szépítgessünk még egy pár napig a fagyizónkat és gyorsan töltsük fel a pultokat finom és küllemében is szép fagylaltokkal.
Mindenkinek nagyon jó szezont kívánok!

Ugrás a Viszonteladói oldalra