Hírek, cikkek

Amit a fagylaltról tudni érdemes - kézműves olasz gelato műhely

A jó fagylalt titka a minőségi alapanyagokban, a tökéletesre fejlesztett receptúrában és a kézműves kivitelezésben rejlik. Ezekből mind a három kritérium igaz a Dr. Gelato műhelyben készülő...

Az igazi gelato - kézműves fagylalt olasz alapanyagokból

Aki járt már Olaszországban, az jó eséllyel kóstolt ottani fagylaltot, azaz gelatót. Így azt is megtapasztalta, hogy ott nem gombócot adnak, hanem spatulával kenik fel a megfelelő adagot. De nem csak ez a...

Jól esne egy kézműves fagylalt?

Fagylaltot régóta fogyasztunk, igaz, a kezdetekben ez elsősorban az uralkodók és a gazdagok kiváltsága volt. Idővel aztán a fagyi fogyasztásának lehetőség eljutott a szélesebb néprétegekhez...

vissza | 1 | 2 |