HÃrek, cikkek
Amit a fagylaltról tudni érdemes - kézműves olasz gelato műhely
A jó fagylalt titka a minőségi alapanyagokban, a tökéletesre fejlesztett receptúrában és a kézműves kivitelezésben rejlik. Ezekből mind a három kritérium igaz a Dr. Gelato műhelyben készülő...
Az igazi gelato - kézműves fagylalt olasz alapanyagokból
Aki járt már Olaszországban, az jó eséllyel kóstolt ottani fagylaltot, azaz gelatót. Ãgy azt is megtapasztalta, hogy ott nem gombócot adnak, hanem spatulával kenik fel a megfelelÅ‘ adagot. De nem csak ez a...
Jól esne egy kézműves fagylalt?
Fagylaltot régóta fogyasztunk, igaz, a kezdetekben ez elsősorban az uralkodók és a gazdagok kiváltsága volt. Idővel aztán a fagyi fogyasztásának lehetőség eljutott a szélesebb néprétegekhez...